Tweet Share
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد الأئمة و المهدیین و سلم تسلیما کثیرا
وَلَقَدْ آتَيْنَا بَنِي إِسْرَائِيلَ الْكِتَابَ وَالْحُكْمَ وَالنُّبُوَّةَ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى الْعَالَمِينَ؛ ما به بنىاسرائيل كتاب و علم داورى و نبوت عطا كرديم و از چيزهاى پاكيزه و خوش روزيشان كرديم. و بر جهانيان برتريشان داديم. (۱۶ جاثیه)
قرآن میفرماید ما بنیاسرائیل را به دیگر جهانیان برتری دادیم.
چند نکته:
۱- اگر دشمنان دعوت مبارک یمانی ع در زمان رسولالله ص بودند؛ آیا نمیگفتند او ایادی استکبار و صهیونیسم جهانی است؟
دشمنی کورکورانه این عده، حد و حصر ندارد. و اگر در نقد همین عرایض بنده گفتند سند این آیه ضعیف است اصلا تعجب نکنید.
۲- مدعیان علم در رابطه با این آیه چه پاسخی خواهند گفت؟
آیا بنی اسرائیل بر دیگر جهانیان، از جمله رسولالله، امیرالمومنین، فاطمه زهرا و حسنین و دیگر ائمه و مهدیین و بر آدم و نوح و ابراهیم و عیسی علیهمالسلام برتر هستند؟
به خاطر دارم وقتی در تخصصی علم کلام از یکی از اساتید پرسیدم چرا خداوند اینطور فرمود، گفت به خاطر زیادی تعداد پیامبرانی که از بنیاسرائیل مبعوث شدند.
این حرف که از تفسیر صافی نقل شده نه تنها هیچ سندی ندارد، بلکه اصولا مسأله را نیز حل نمیکند.
یعنی سوال این نیست که خداوند با چه روشی آنها را برتری داده؛ بلکه سوال این است آیا واقعا آنها برتر هستند؟
اما پاسخ چیست؟
تفسیر عیاشی ج۱ ص۴۴ نقل میکند که رسول الله فرمود: انا عبدالله اسمی احمد و انا عبدالله اسمی اسرائیل فما امره فقد امرنی و ما عناه فقد عنانی؛ من بندهی خدا هستم و اسمم احمد است و من بندهی خدا هستم و اسمم اسرائیل است. هر چه را به او امر کرد به من امر کرد و هر کجا او را قصد کرد، مرا قصد کرد.
اگر خداوند فرمود بنی اسرائیل را بر جهانیان برتری دادم، قصد و منظور خداوند، بنی احمد و فرزندان رسول الله ص است.
معمولا چون معما حل شود آسان شود؛ ولی این بار معما حل شد ولی برای دشمنان حجتخدا تازه مشکل شد.
چرا؟
چون طبق مکتب بدعت آمیز علمرجال، این حدیث ضعیف است و در سندش چنین آمده «...عمن سمع عن رسول الله ص....؛ ....از کسی که از رسول خدا شنید...» یعنی راوی مجهول بالمعنی الاعم است. و حتی بالاتر از این؛ اصلا نمیدانیم اسمش چیست. (چون در مجهول بالمعنی الاعم، حد اقل اسم راوی هست ولی ما او را نمیشناسیم اما اینجا حتی اسمش هم معلوم نیست)
در همین زمینه روایت دیگری از هارون بن محمد الحلبی نقل شده که آن هم طبق بدعت رجال ضعیف است و آقای نمازی میگوید «لم یذکروه؛ علمای رجال در مورد او چیزی نگفتند» یعنی مجهول بالمعنی الأعم است.
حدیث دیگری هم در این زمینه وجود دارد که آن هم طبق مکتب رجالی ضعیف است. چون تفسیر عیاشی حدیث را به شکل مرسل نقل کرده، چرا که بین راوی حدیث و محمد بن مسعود عیاشی، حدود ۱۷۰ سال فاصله است و عیاشی نمیتوانسته از خود محمد بن علی حدیث را شنیده باشد. یعنی طبق بدعت رجال، لازم بود عیاشی سلسلهی راویان این حدیث را ذکر میکرد؛ اما چون اینطور نشد این حدیث ضعیف است.
طبق قرآن یهود بدترین دشمن مومنین و همطراز مشرکین هست:
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا....؛ دشمنترين مردم نسبت به كسانى كه ايمان آوردهاند يهود و مشركان را مىيابى..... (مائده۸۲)
آیا شما کسانی که بیشترین انبیاء را به شهادت رساندند را برترین انسانها میدانید؟؟؟!
یا اینکه باید تواضع کنید و کلام مولای ما امام احمد الحسن الیمانی ع را بپذیرید ثُمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ كَرَّتَيْنِ يَنْقَلِبْ إِلَيْكَ الْبَصَرُ خَاسِئًا وَهُوَ حَسِيرٌ؛ بار ديگر نيز چشم باز كن و بنگر. نگاه تو خسته و درمانده به نزد تو باز خواهد گشت. (ملک ۴)
دست از فتنه بردارید که «منهم خرجت الفتنة و الیهم تعود؛ فتنه از آنها خارج میشود و به سمت خودشان بر میگردد» بدعت رجال را طراحی کردید ولی در نهایت دامنگیرتان شد.
فاجعه آنجاست که در هر تجمعی شعار مرگ بر اسرائیل ع یعنی رسول خدا ص سر میدهند و تازه منتظر تأییدات آسمانی و زمینی هم هستند.
آیا یک عاقل پیدا نمیشود که پیشنهاد شعار «مرگ بر یهودیان غاصب» را یادتان دهد؟
https://telegram.me/Seyyedhasanhashemi
برای مطالعه بیشتر، به سوال ۲۳ کتاب متشابهات سیداحمدالحسن ع مراجعه فرمایید.